Vanavond op tv! Harry Potter and the Goblet of Fire

Met de kerst komen er altijd weer leuke films op televisie. De afgelopen drie dagen kon je genieten van de eerste drie Harry Potter-films, vanavond komt het vierde deel op tv. Om 20:30 zendt SBS 6 Harry Potter and the Goblet of Fire . Bekijk hier de trailer.

Harry gaat samen met zijn vrienden Ron en Hermelien naar het WK Zwerkbal. Helaas loopt dit evenement mis doordat een groep volgelingen van Voldemort, ook wel Dooddoeners genoemd, het evenement bruut verstoren. Er zijn gelukkig geen gewonden of doden, maar de kans dat Voldemort gaat terugkeren wordt wel steeds groter. Op Zweinstein is er een ander evenement; het Toverschooltoernooi. Hierin moeten drie kampioenen van drie verschillende toverscholen drie gevaarlijke opdrachten voltooien om de Toverschoolbeker te winnen. Deze drie kampioenen worden door de Vuurbeker gekozen. Hij kiest Fleur Delacour van Beauxbatons, Viktor Kruml van Klammfels en Carlo Kannewasser van Zweinstein. Echter, de Vuurbeker spuwt nóg een naam uit: Harry Potter. 

Lees ook:Lego Harry Potter: Jaren 1-4 verschijnt mei 2010 + filmpje
Lees ook:Vanavond op tv! Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Lees ook:Vanavond op tv! Harry Potter and the Chamber of Secrets
Lees ook:Harry Potter-tour komt naar Haarlem
Lees ook:Flimpjes: Overweldigende regen op Harry Potter-wereldpremiere

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>