De tina-dag was een superdag!

De Tinda-dag was vorige week zondag weer een succes! Er waren heel veel meisjes, volgens mij heb ik ook maar een aantal jongens gezien. Maar deze dag is natuurlijk ook voor girls, dus dat was niet zo gek. Er stonden heel veel standjes en ik ben natuurlijk bij elke stand een kijkje gaan nemen.

Tina’s Plaza
In Tina’s Plaza kreeg je leuke spulletjes, zoals een klein etuitje van Dark Daisy, een leuke tas van O.B. met natuurlijk iets om je tampons in te bewaren. Daarnaast kreeg je nog van Voque een kleine deo. Erg leuk allemaal!

Boekentent
Dat was natuurlijk niet alles… want bij de boekenstands kreeg je ook allemaal leuke dingen. Van uitgeverij Unieboek kreeg je o.a. in een mini-editie het boek Prive van Kate Brian. Een spannende chickthrill waarvan ik – als ik het heb gelezen – een recensie op de blog plaats.
En bij uitgeverij Kluitman kreeg je naast veel leuke spulletjes, ook een tekstmarker in de vorm van een bloem. Echt heel leuk gedaan, en heel erg handig Bij uitgeverij Moon kreeg je een leuke ketting met een hartje.

En verder
Dit was niet alles… je kreeg nog veel meer leuke cadeautjes, maar dat is teveel om op te noemen. En daarnaast waren er heel veel auteurs aangewezig bij wie je een handtekening kon vragen, zoals Carry Slee, Francine Oomen, Maren Stoffels, Manon Sikkel, Victoria Farkas et cetera.
Je kon ook in alle attracties en je kon zelfs ontdekt worden als model bij de Catwalk Contest. Nick en Simon (twee hele leuke gasten) waren er ook, samen met Monique Smit, Chipz en meer leuke artiesten. Zij gaven een spetterend optreden bij Tina’s Show & Swing.

Kortom: het was een hele leuke dag! Nu op volgend jaar wachten op de Tina-dag 2009;-)
(Een beetje een laat bericht, maar mijn camera deed het even niet, waardoor ik geen foto’s kon uploaden)

Lees ook:Ga jij naar de Tina-dag?
Lees ook:Heel veel meiden op de Girlsfair!
Lees ook:Op de catwalk op de Tina-dag
Lees ook:Manuscripta was een groot feest
Lees ook:Tiny Fisscher

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>