Word jij hier stil van?

De vierde song is van de film De brief voor de koning. De titelsong wordt gezongen door onze enige echte Jan Smit! De titel van het liedje is stilte in de storm.

Jan Smit heeft momenteel een relatie met de ONM-actrice Yolanthe Cabau van Kasbergen. Zij wonen samen in haar huis in Hilversum, maar zij hopen in Volendam te gaan wonen. Hun droomkasteel wordt momenteel gebouwd.

De film gaat over de zestienjarige schildknaap Tiuri die zijn toekomst op het spel zet wanneer een stervende ridder hem de opdracht geeft een mysterieuze brief voor de koning van Unauwen te bezorgen. Zijn avontuurlijke tocht leidt hem door bossen, bergen en dalen waar het gevaar altijd op de loer ligt. Lukt het Tiuri heelhuids Unauwen te bereiken en de brief aan de koning te overhandigen?

Meer lezen over de film en de trailer bekijken? Klik dan hier.

Check hieronder de clip van Jan Smit. Word jij er stil van?

Lees ook:De brief voor de koning
Lees ook:Klassieker: De brief voor de koning – Tonke Dragt
Lees ook:Filmeditie De brief voor de koning
Lees ook:De brief voor de Koning II in de maak
Lees ook:Klassieker: Geheimen van het Wilde Woud – Tonke Dragt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>