Check this!

De eerste titelsong die op de site verschijnt is van de film Afblijven. De song is van Dicecream & T-Slash feat. Brainpower.

De film
Als Melissa mag dansen in de videoclip van een superbekende rapper, is haar beste vriend Jordi heel enthousiast. Maar al snel gaat het niet goed met Melissa. Ze slikt pillen om haar onzekerheid te verbergen en beter te kunnen dansen. Haar vrienden staan machteloos. Wat kunnen ze doen om Melissa te helpen?

Hebben jullie de film gezien? Ik heb de film gezien en het boek gelezen! Ik kan niet kiezen wat ik nu leuker vind. Ik vind de film vooral erg leuk om de gave danspasjes en het boek vind ik leuk omdat je dan zelf een beeld voor je kan halen van wat je leest. Kunnen jullie wel kiezen?

Check hieronder de videoclip!

Lees ook:Jeronimo!
Lees ook:Heilig vuur?
Lees ook:Prins Caspian filmeditie
Lees ook:Ben jij radeloos?
Lees ook:Take Jeremy’s you all the way?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>