Bijbel. Verhalen uit het Oude Testament – Sassafras De Bruyn

De Bijbel is het meest gelezen boek ter wereld. Al eeuwenlang zijn de verhalen een inspiratiebron voor schilders en schrijvers. Verhalen over de schepping en de zondvloed, over profeten als Mozes en Jona. Verhalen over hoop, angst, liefde en kracht.

Op de magistrale prenten, aangevuld met boeiende weetjes, brengt Sassafras De Bruyn de verhalen uit het Oude Testament tot leven. Een uniek cadeauboek voor lezers die willen kennismaken met de Bijbel en lezers die de verhalen al kennen.

Titel: Bijbel. Verhalen uit het Oude Testament
Auteur: Sassafras De Bruyn
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401441094
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Cleo – Sassafras De Bruyn
Lees ook:Prinses Piccalilly – Saarein te Brake
Lees ook:Vanmiddag op TV The Borrowers
Lees ook:Kinderen van Adam. Verhalen uit de Koran – Petra van Helden
Lees ook:Wintervuur. Verhalen voor koude dagen – Carl Norac

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>