Mijn eerste codeerboek – Kiki Prottsman

Kritisch denken en problemen oplossen zijn erg belangrijk in het dagelijks leven. Ze vormen ook de basis om te leren coderen. Mijn eerste codeerboek is een speelse offline introductie op deze vaardigheden.

Puzzels, spelletjes en een labyrint leggen op een eenvoudige manier de principes van getallenreeksen en algoritmes uit. Met dit kleurrijke en aantrekkelijke boek leert je kind spelenderwijs de beginselen van informatica.

Titel: Mijn eerste codeerboek
Auteur: Kiki Prottsman
Uitgeverij: SU Books
ISBN: 9789002265020
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:Mijn eerste 1000 dieren – Agnes Besson
Lees ook:Mijn eerste dieren ontdekken – Magali Clavelet
Lees ook:Mijn eerste dierenkijkboek
Lees ook:Mijn eerste doeboek – An Debaene & Marieke Claessens
Lees ook:De eerste woordjes ontdekken – Séverine Cordier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>