Bang! – Linda Klein

Angsten horen bij het leven. Maar te veel angst is niet fijn, dat kan een kind belemmeren. Dit speels vormgegeven doeboek helpt kinderen om samen met hun ouders over angsten te praten en te ontdekken wat de Bijbel daar over zegt. Het boek biedt allerlei oefeningen voor ‘watjes en waaghalzen’. 

Angst voor straf, angst voor wat anderen van je vinden, piekeren, paniek, bang zijn voor spinnen, oorlog of toetsen – het komt allemaal aan de orde. Kinderen ontdekken waar bange gevoelens mee te maken hebben en hoe ze onnodige angsten kunnen aanpakken. Met vertrouwen in het leven staan is een rode draad door het boek. De lengte van de hoofdstukjes is bewust kort, zodat je telkens een moment kunt kiezen en de belasting niet te zwaar is.

Titel: Bang!
Auteur: Linda Klein
Uitgeverij: Columbus
ISBN: 9789085433453
Voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Lees ook:Mijn bange hartje – Jo Witek
Lees ook:Iedereen is wel eens… – Moira Butterfield
Lees ook:Spel van angst – Michael Grant
Lees ook:Het Zwarte Konijn – Philippa Leathers
Lees ook:Bang geboren – Kevin Brooks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>