Het grote griezelboek

Het grote griezelboek is een verhalenbundel vol griezelverhalen van diverse auteurs in het thema van de Kinderboekenweek voor kinderen tussen de 7 en 11 jaar. Om (voor) te lezen op kamp, met Halloween of in de klas!

Van Magere Lat van Astrid Lindgren en De kinderverslinder van Koos Meinderts, tot de bloedstollende horror van R.L. Stine… Deze griezelbundel bevat bestaande en nieuwe verhalen van bekende auteurs en illustratoren. Met verschillende griezelniveaus, van griezel-grappig tot supereng!

Titel: Het grote griezelboek
Auteur: Diverse auteurs
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021677514
Voor kinderen tussen de 7 en 11 jaar.

Lees ook:Het grote griezelboek – Harmen van Straaten
Lees ook:Het heerlijkste Sinterklaas voorleesboek
Lees ook:Het grote voorleesboek voor rond de 5 jaar
Lees ook:Het grote opa- en omaboek
Lees ook:Het grote voorleesboek voor rond de 6 jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>