Zomerlezen groep 3 & 4

Voorkom de ‘zomerdip’ en lees lekker door in de zomervakantie! Met deze twee nieuwe lees-doeboekjes houdt ieder kind dat naar groep 4 of 5 gaat zijn AVI-niveau op peil tijdens de vakantie. Grappig én leerzaam!

Uit onderzoek blijkt dat kinderen die tijdens de zomervakantie niet lezen 1 à 2 AVI-niveaus terugvallen in hun leesontwikkeling. Dit wordt ‘zomerdip’ of ‘zomerverval’ genoemd. Het kan eenvoudig worden tegengegaan door tijdens de zomervakantie regelmatig te lezen: Zomerlezen! Lees meer over het zomerverval op zwijsen.nl/zomerlezen.

‘Dag groep 3, hallo groep 4!’ Zomerlezen groep 3 is een lees-doeboek voor kinderen die van groep 3 naar groep 4 gaan. Met een grappig verhaal van Mirjam Oldenhave, spelletjes, geinige opdrachten, strips, een boekenbingo en meer.

‘Dag groep 4, hallo groep 5!’ Zomerlezen groep 4 is een lees-doeboek met een lekker lang verhaal, een interview met Tosca Menten, strips, een zomers recept en meer. Speciaal voor kinderen die van groep 4 naar groep 5 gaan om hun AVI-niveau op peil te houden tijdens de zomervakantie.

Titel: Zomerlezen groep 3 / Zomerlezen groep 4
Auteur: Mirjam Oldenhave / Martine Letterie
Uitgeverij: Zwijsen
ISBN: 97890487325629789048732555
Voor kinderen vanaf 7 jaar (AVI E3 / AVI E4).

Lees ook:Zomerlezen groep 3 & groep 4
Lees ook:Zomerlezen om leesniveau van je kind tijdens vakantie op peil te houden
Lees ook:Zomerleesplan voor basisschoolkinderen
Lees ook:Vakantielezen verbetert leesvaardigheid
Lees ook:Kijk en Lees wint Alfabetiseringsprijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>