Hello Ruby: de grote reis door de computer – Linda Liukas

Vandaag verveelt Ruby zich. Gelukkig heeft papa’s computer altijd iets toverachtigs. Maar de computer doet het niet, de cursor is verdwenen! Hello Ruby: de grote reis door de computer is het tweede boek van Linda Liukas voor kleine programmeurs.

Dan valt Ruby met de witte muis zomaar de computer binnen. Samen gaan ze op onderzoek uit. Wie wonen daar allemaal in de computer? En wie heeft er pootafdrukken op papa’s bureaublad achtergelaten? En waar is toch die cursor?

Wil jij ook een kijkje nemen? Samen met Ruby leer je hoe de computer werkt. Ook zit het boek boordevol leuke knutselopdrachten en spelletjes: Bouw je eigen computer van papier! Ontwerp je eigen toetsenbord! Schrijf je naam met nullen en enen! En doe de chip-sudoku!

Titel: Hello Ruby: de grote reis door de computer
Auteur: Linda Liukas
Uitgeverij: Nieuwezijds
ISBN: 9789057124860
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:Hello Ruby – Linda Liukas
Lees ook:Een knuffel voor papa – Ruby Brown
Lees ook:Ruby Rood
Lees ook:Bijzondere gedichten van een 16-jarige
Lees ook:Ruby Rood is een roman over een onmogelijke liefde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>