Pas op voor de tor! – Rian Visser

Pas op voor de tor! is een nieuwe titel in de serie Ik lees!, speciaal voor kinderen die leren lezen. De boeken zijn speciaal bedoeld voor jonge liefhebbers van Minecraft. Zar en Lina zitten in het spel en beleven allerlei spannende avonturen.

Het gaat over Zar. Zar zit in een spel en beleeft allerlei spannende avonturen. In dit boek bindt Zar de strijd aan met grote torren. Pas op voor de tor! van Rian Visser en Mark Baars heeft AVI Start.

Titel: Pas op voor de tor!
Serie: Ik lees!
Auteur: Rian Visser
Uitgeverij: Zwijsen
ISBN: 9789048731428
Voor kinderen vanaf 6 jaar (AVI Start).

Lees ook:Gevaar in de mist – Rian Visser
Lees ook:Op zoek naar een ring – Rian Visser
Lees ook:Aan de kant, draak! – Rian Visser
Lees ook:Hier is Pier – Rian Visser
Lees ook:Hup, Mus! – Rian Visser

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>