Matilda (grote kleureneditie) – Roald Dahl

Matilda, de klassieker van Roald Dahl, is nu volledig in kleur geïllustreerd door sir Quentin Blake. 

Matilda is briljant. Ze kan geweldig goed leren. Toen ze anderhalf was kon Matilda al praten als een volwassene, met 3 jaar kon ze lezen, en al vóór ze 5 was, las ze boeken van wereldberoemde schrijvers. Maar haar ouders vinden haar maar lastig en behandelen haar als een onderkruipsel.

Matilda besluit zich eens goed kwaad te maken. Ze bedenkt heel slimme straffen voor haar ouders. En als het hoofd van de school, juffrouw Bulstronk, haar ook wil aanpakken, ontdekt Matilda dat ze iets heel bijzonders kan.

Titel: Matilda
Auteur: Roald Dahl
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026143014
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Klassieker: Matilda – Roald Dahl
Lees ook:Roald Dahl 100
Lees ook:Nationale Roald Dahl-dag 2008
Lees ook:Heintje en de minpins – Roald Dahl
Lees ook:Vanavond op tv: Mathilda van Roald Dahl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>