Handlettering voor kinderen

Je hebt gewone letters… en je hebt fantasieletters! En fantasieletters zijn reuzeleuk om te tekenen! In dit boek vind je 15 originele alfabetten in allerlei vrolijke vormen, van monstertjes tot taartjes en van blaadjes tot leuke patronen.

Kinderen leren zo op een leuke manier naar vormen te kijken, verschillen te ontdekken in patronen, lijndiktes en letters, en vormen na te tekenen. Het is geschikt voor zowel beginnende tekenaars als voor gevorderden.

Titel: Handlettering voor kinderen
Uitgeverij: Deltas
ISBN: 9789044748772
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Het ultieme handlettering boek voor kinderen – Linda Scott
Lees ook:Handlettering doe je zo! – Karin Luttenberg
Lees ook:Handlettering 123 doe je zo! – Karin Luttenberg
Lees ook:Werkboek Handlettering doe je zo! – Karin Luttenberg
Lees ook:Letter journal – Karlijn van de Wier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>