Kijk en ontdek! Het menselijk lichaam

Het menselijk lichaamVoor kinderen die alles willen weten over het menselijk lichaam is er het boek Kijk en ontdek! Het menselijk lichaam van Uitgeverij Deltas. Dit is een superleuk infoboek boordevol flapjes.

Ontdek in dit boek met heel veel flapjes hoe het menselijk lichaam er vanbinnen en vanbuiten uitziet en hoe alle lichaamsdelen elke dag samenwerken. Je leert fascinerende feiten en wonderlijke dingen, zoals:

Hoeveel botten zitten er in je lichaam? Hoe kun je geluid horen? Waarom zit er snot in je neus? Welke delen van je lichaam veranderen eten in een drol? Hoelang blijft een haar op je hoofd groeien? En nog veel meer leuke lichaamsweetjes!

Titel: Kijk en ontdek! Het menselijk lichaam
Uitgeverij: Deltas
ISBN: 9789044741438
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:Anatomie – Hélène Druvert
Lees ook:Waarom? De grote kinderencyclopedie
Lees ook:Het waanzinnige boek over je lichaam – Andy Griffiths & Terry Denton
Lees ook:Mijn grote lichaamsboek door Roger Priddy
Lees ook:Samen delen en Opruimen: opvoedkwesties

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>