Ik ben heel veel liefde – Wally De Doncker

Ik ben heel veel liefde is een warm boek over de liefde tussen ouder en kind. Het is het prentenboekdebuut van Wally De Doncker, een Vlaams talent, en bevat poëtische illustraties van Fatinha Ramos die de warme dialoog tussen ouders en kind een bijzondere, ontroerende kracht geven. 

Luna is een kind van mama. En papa. Die twee houden erg veel van elkaar. Als ze naar elkaar kijken, glimlachen ze met hun ogen.

Een jaar voor Luna kwam, begonnen ze te kussen. Aan tafel. In het bos. In bed. Uit al die liefde werd Luna geboren. Luna vraagt zich heel wat af. Samen met mama en papa filosofeert ze over liefde, familie en hoe zij daar haar wortels heeft. De hartverwarmende tekst van Wally De Doncker ademt liefde.

Ik ben heel veel liefde is een ontwapenend mooi boek dat ons eraan herinnert hoe rijk een mens die liefheeft is. Het is een boek dat je wilt koesteren en delen met de mensen die je het liefst zijn.

Titel: Ik ben heel veel liefde
Auteur: Wally De Doncker
Uitgeverij: Davidsfonds
ISBN: 9789059088238
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Billie’s Fabriek – Wally De Doncker
Lees ook:Recensie: De rode hoed van Luna – Emmi Smid
Lees ook:Mama Lief & Papa Held – Orianne Lallemand
Lees ook:Waar is Wally? De zoektocht naar alle verloren spullen – Martin Handford
Lees ook:Klassieker: Waar is Wally? Het grote boek der wonderen – Martin Handford

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>