Knotsspannend – Tosca Menten

Twee knotsspannende boeken van Tosca Menten zijn nu gebundeld tot één boek: Knotsspannend. Dat is dus ruim 500 pagina’s lang smullen van de grappige teksten van Tosca Menten en de mooie illustraties van Elly Hees!

Dit superdikke boek bevat twee succesboeken van Tosca Menten. Kaya en Simon in Juffrouw Pots hebben altijd veel pech, maar samen slapen ze hun tijd wel uit. Maar dan komt juffrouw Pots in hun klas.

Plotseling is het afgelopen met de rust. Verder slapen kan pas weer als dat afgrijselijke mens weg is. Maar dat is nog een flinke klus. Want juffrouw Pots blijkt nog gemener te zijn dan ze eruitziet.

De verschrikkelijke steen gaat over een steen waarmee je kan toveren. (En over tweelingbroers, drie rampen, een verschrikkelijke tante en een enge dwerg.) Maar wees gewaarschuwd: als je het uit hebt, denk je heel anders over stenen en neem je nooit meer iets aan van vreemde mensen. Nog geen zandkorrel. Echt niet.

Titel: Knotsspannend
Auteur: Tosca Menten
Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000353866
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Juffrouw Pots
Lees ook:Tip van de week! Juffrouw Pots
Lees ook:Tosca Menten leest voor uit Dummie de mummie
Lees ook:De wraak van Lorre – Tosca Menten
Lees ook:Dummie de mummie en de smaragd van de Nijl (Dummie de mummie 8) – Tosca Menten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>