Vriend – gezocht – verloren – gevonden – Eef Rombaut

Vriend – gezocht – verloren – gevonden van Eef Rombaut is een meeslepend, pakkend boek over vriendschap en pesten. Het is de opvolger van het bekende boek Hart – verloren – gezocht – gevonden dat in 2012 de Plantin Moretusprijs won. 

Dino voelt zich eenzaam. Hij gaat wanhopig op zoek naar een vriend. Die vriend vindt hij in Kikker. Dino en Kikker worden de beste maatjes. Kikker is loyaal en hij vertrouwt Dino volledig.

Tot Dino de kans krijgt om populair te worden. Hij staat voor een moeilijke keuze en botst al snel tegen de grenzen van vriendschap, pesten en jezelf blijven. Wat is echte vriendschap en wie zijn je echte vrienden? Hoe kan je opboksen tegen het monster dat pesten heet?

Vriend – gezocht – verloren – gevonden is een bijzonder boek van Eef Rombaut met illustraties van Emma Thyssen over de zoektocht naar vriendschap, het verliezen van vriendschap en het terugvinden ervan.

Titel: Vriend – gezocht – verloren – gevonden
Auteur: Eef Rombaut
Uitgeverij: Van Halewyck
ISBN: 9789461316349
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Wat doe je tegen pestkoppen? – Niki Daly
Lees ook:Kikker en de Kikkertiendaagse
Lees ook:Ik ♥ lezen: De kleine dino gaat op pad – Michaela Hanauer
Lees ook:Kerstfeest met Kikker – Max Velthuijs
Lees ook:Joris puzzelt een dino – Harmen van Straaten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>