Arme Rijk – Bette Westera

Arme Rijk is een prachtige allegorisch (voorlees)boek over armoede en rijkdom van Bette Westera met een cd waarop de voorgelezen tekst wordt verrijkt met muziek. De bijzondere vormgeving is van Bockting Ontwerpers en de illustraties zijn van Sylvia Weve.

Het beeldverhaal Arme Rijk gaat over Rijk, een eenvoudige jongen die door zijn stervende moeder de wijde wereld in wordt gestuurd om te ontdekken wie hij is. In die wijde wereld komt hij zowel armoede als rijkdom tegen, in al hun gedaanten. Alle belevenissen tijdens zijn reis en de sleutelfiguren die hij daarbij tegenkomt, zijn bepalend voor zijn levensweg.

Titel: Arme Rijk
Auteur: Bette Westera
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025765606
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Klassieker: Zeg maar tegen de juf dat ik wat later kom – Bette Westera
Lees ook:Vrolijke vogels – Bette Westera
Lees ook:Muziek in de pannen – Bette Westera
Lees ook:Waar was Bas? – Bette Westera
Lees ook:Klassieker: Aan de kant, ik ben je oma niet! – Bette Westera

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>