Er zit een gat in. De wereld van Spriet – Coen Simon

Er zit een gat in – De wereld van Spriet van filosoof Coen Simon en illustratrice Linda de Haan is het vrolijkste filosofieboek over alles en over niets voor kinderen die durven te vragen! De dood en het oneindige worden hierin met veel humor bespreekbaar gemaakt.

Er zit een gat in de wereld en wie in dat gat valt verdwijnt voor altijd. Dat is eng, maar je kunt er ook grappen over maken. En dat doet Spriet. Hoelang duurt dat eigenlijk, voor altijd? En wat is er zo erg aan verdwijnen?

Als er nooit iets verdwijnt, staat de wereld stil als een foto. En dan gebeurt er dus helemaal niets. Niemand snapt de grappen van Spriet, behalve Moeloet. Maar wat gebeurt er met haar als Spriet zelf verdwijnt?

Titel: Er zit een gat in – De wereld van Spriet
Auteur: Coen Simon
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024573875
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Hero en de Wereldstoppers – Danny Wallace
Lees ook:Niemand en ik – Bart Mertens
Lees ook:Moord en dat soort dingen – Coen de Kort
Lees ook:De moord in de kleedkamer (Inspecteur Sarti 1) – Loriano Macchiavelli
Lees ook:Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld – Becky Albertalli

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>