Alice in Wonderland & Alice in Spiegelland – Lewis Carroll & Tony Ross

Memphis Belle heeft een bewerkte versie uitgebracht van de klassieker Alice in Wonderland, een modern sprookje, voor het eerst verschenen in 1865. Volg Alice… het konijnenhol in… ga met haar mee op theevisite en… speel croquet met de Hartenkoningin!

Tony Ross weet als geen ander de geest en de humor van het origineel te vangen in tekst en illustratie. En daarbij ook nog Alice in Spiegelland, waar niets is wat het lijkt. Praat mee met de bloemen in de tuin, ontmoet Humpty Dumpty en volg Alice’ belevenissen op het levensgrote schaakbord.

Titel: Alice in Wonderland & Alice in Spiegelland
Auteur: Lewis Carroll
Uitgeverij: Memphis Belle
ISBN: 9789463130400
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Het echte sprookje van Alice in Wonderland – Lewis Carroll
Lees ook:Alice in Wonderland
Lees ook:Alice in Wonderland – Rébecca Dautremer
Lees ook:Harteloos – Marissa Meyer
Lees ook:Mooiste boekomslag 2014: Alice in Wonderland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>