CoderDojo: Bouw je eigen website – Clyde Hatter & Bill Liao

In dit eerste officiële handboek, geschreven door de CoderDojo mentor Clyde Hatter en oprichter Bill Liao, leer je de Nanonauten kennen. Zij hebben een eigen Dojo Nano opgezet, waar ze leren hoe ze een website bouwen voor hun eigen band.

Jij leert met dit boek hoe je je eigen website bouwt met behulp van HTML, CSS en JavaScript – en hoe je een CoderDojo Nano begint met je vrienden. Websites maken is gemakkelijk en leuk! Je hebt er alleen een computer en dit boek voor nodig.

CoderDojo is een wereldwijde open source beweging, opgezet door vrijwilligers die jonge mensen, tussen de 7 en 17 jaar, toegang geven tot gratis, non-profit development clubs waar ze leren programmeren: websites bouwen, apps ontwikkelen, games ontwerpen en nog veel meer.

Naast het educatieve aspect, ontmoeten deelnemers ook andere gelijkgestemden en delen ze hun werk met elkaar.

Titel: CoderDojo – Bouw je eigen website
Auteur: Clyde Hatter & Bill Liao
Uitgeverij: Meis & Maas
ISBN: 9789030501534
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:CoderDojo: Maak je eigen game – Jurie Horneman
Lees ook:Hutten bouwen – Jo Schofield & Fiona Danks
Lees ook:Lemniscaat heeft nieuwe website!
Lees ook:Mooie vernieuwde website van Leesplein
Lees ook:Ontwerp en bouw: ongelooflijke Minecraft avonturen – Kirsten Kearney

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>