Activiteitenkaarten van Geronimo – Geronimo Stilton

Er zijn niet alleen maar boeken over Geronimo Stilton, want onlangs verschenen de Activiteitenkaarten van Geronimo waardoor je je nooit meer zult vervelen! Met deze 50 kaarten (bijna 100 spelletjes) en de pen met uitwisbare inkt, ben je uren zoet op de achterbank, op een regenachtige dag of waar je ook maar wilt.

Op elke kaart staat een spelletje, puzzel of andere leuke opdracht en natuurlijk gaan die altijd over Geronimo en zijn familie. Makkelijk mee te nemen en steeds weer opnieuw te gebruiken. Vervelen is er niet meer bij de komende tijd!

Titel: Activiteitenkaarten van Geronimo
Auteur: Geronimo Stilton
Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 9789085923558
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Makkelijk lezen: Ik ben geen topmuis – Geronimo Stilton
Lees ook:De roof van de gi-ga-diamant
Lees ook:Makkelijk lezen: Vier knagers in het Wilde Westen – Geronimo Stilton
Lees ook:De grote Geronimo Stilton omnibus – Geronimo Stilton
Lees ook:Geronimo Stilton op tv

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>