Alle Hens!

In Alle Hens! wordt de geschiedenis van de Nederlandse marine verteld in maar liefst 17 verhalen! Het is een uniek, rijk geïllustreerd werk dat in samenwerking met het Marinemuseum in Den Helder is gemaakt.

Gerenommeerde kinderboekenauteurs schetsen in zeventien verhalen een beeld van vaderlandse helden als Michiel de Ruyter, Piet Hein, Van Speyk en Karel Doorman en de prachtige prenten zijn van de talentvolle illustrator Harmen van Straaten.

Het leven aan boord van de schepen en op de marinewerf wordt door de ogen van kinderen en zelfs een scheepshond beschreven. De verhalen zijn spannend, grappig en ontroerend en als je het boek uit hebt, weet je heel wat meer over de geschiedenis van de Nederlandse marine. Met verhalen van Marcel van Driel, Peter Smit, Annemarie Bon, Lida Dijkstra, Bies van Ede en Harry de Bles.

Titel: Alle Hens!
Auteur: Meerdere auteurs
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020673500
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Klassieker: Alle hens aan dek – Bette Westera
Lees ook:Meesterspion (Het boek bij de film) – Marcel van Driel
Lees ook:Oenny telt van 1 tot 10 & Oenny bouwt een huisje – Ruth Wielockx
Lees ook:Lang geleden…
Lees ook:Leve-je-weet-wel-wie! – Peter Smit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>