De dikke piraten van hiernaast – Reggie Naus

Je kunt nu driedubbel lachen met De piraten van hiernaast! De bundel De dikke piraten van hiernaast van Reggie Naus bevat namelijk drie boeken over piratenfamilie Donderbus.

Op een dag hoort Michiel een hoop kabaal buiten. Als hij gaat kijken, gelooft hij zijn ogen niet: naast hun huis verrijst een houten bouwwerk dat nog het meest op een schip lijkt. En dat is nog niet eens het vreemdste. Zijn nieuwe buren zijn namelijk piraten!

Michiel wordt algauw vrienden met Billy, de zoon van piratenfamilie Donderbus. Hij moet wel steeds uitkijken dat Roy de waakhaai hem niet te pakken krijgt. En opa Donderbus kun je beter niet boos maken. Maar één ding is zeker: Michiel hoeft zich nooit meer te vervelen!

De omnibus bevat de eerste drie boeken van Reggie Naus over de familie Donderbus: De piraten van hiernaast, Zwaarden en zweefmolens en De ninja’s van de overkant. Kortom, een lekker dik leesboek voor op vakantie!

Titel: De dikke piraten van hiernaast
Serie: De piraten van hiernaast
Auteur: Reggie Naus
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021676210
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:De pakjespiraat (De piraten van hiernaast 7) – Reggie Naus
Lees ook:De zombie van Zandwijk (De piraten van hiernaast 6) – Reggie Naus
Lees ook:De kikkerkol (Trubbel de trol 2) – Reggie Naus
Lees ook:Met de Wilde Voetbalbende blijf je de komende weken in oranje sferen
Lees ook:Boektrailer De wraak van Balthasar Grimm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>