Het grote winterse Mees Kees doeboek – Mirjam Oldenhave

Speciaal voor alle Mees Kees-fans is er nu Het grote winterse Mees Kees doeboek verschenen. Schrijfster Mirjam Oldenhave en illustrator Rick de Haas sloegen de handen wederom ineen en dit keer voor een gezellig doeboek.

Het is een doeboek vol spelletjes, weetjes, verhalen en puzzels geworden. Met het voedselproject van Mees Kees (en zijn moeder), moeilijke woorden van Wahed, breinweetjes van Aukje, de som van Tom, moppen van Sep en natuurlijk de keus van Dreus.

Voetsporen zoeken in de sneeuw, de inhoud van surprises raden of een rap voor de kerst maken… Potlood en schaar erbij en je verveelt je geen moment meer in de kerstvakantie! Bekijk hieronder hoe de illustrator Mees Kees tot leven wekt.

Titel: Het grote winterse Mees Kees doeboek
Auteur: Mirjam Oldenhave
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021675121
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Veel Mees Kees – Mirjam Oldenhave
Lees ook:Mees Kees gaat verhuizen – Mirjam Oldenhave
Lees ook:Een gouden film en meer Mees Kees
Lees ook:iPhone-applicatie bij kinderboekenweekgeschenk Mees Kees
Lees ook:Mirjam Oldenhave leest Mees Kees – de Rekenrap voor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>