De wind valt aan (Vos en Haas – Ik lees als uil) – Sylvia Vanden Heede

Er is een hele leuke Ik leer lezen-reeks in de serie over Vos en Haas van Sylvia Vanden Heede. Hierin verscheen onlangs het boekje De wind valt aan in de categorie ‘Ik lees als Uil’.

Het is nacht en Uil is op stap in het bos. Af en toe roept hij: ‘Oehoe! Oehoe!’ Dat is zijn taak. ‘Oe,oe!’ doet de wind hem na. Uil vindt het niet fijn. ‘Hou op, wind!’ roept hij. ‘Oe,oe!’ zegt de wind nog eens. En dan valt hij uil aan! ‘Help! Help!’ gilt Uil. Wie hoort hem? En wie helpt?

Deze serie bevat eenvoudige en grappige verhalen op maat van beginnende lezers.

Titel: De wind valt aan
Serie: Vos en Haas – Ik lees als uil
Auteur: Sylvia Vanden Heede
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401426299
Voor beginnende lezers.

Lees ook:Het raadsel van Rob (Vos en Haas – Ik lees als Vos) – Sylvia Vanden Heede
Lees ook:Gaatjes (Vos en Haas – Ik lees als Haas) – Sylvia Vanden Heede
Lees ook:Vos en Haas in gevaar (Vos en Haas – Ik lees als Haas) – Sylvia Vanden Heede
Lees ook:De club van wij (Vos en Haas – Ik lees als Vos) – Sylvia Vanden Heede
Lees ook:Het woeste boek van Wolf en Hond – Sylvia Vanden Heede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>