Leren lezen met Kluitman: Stoere Steffie op bezoek bij Van Gogh – Annemarie Bon

In Nederland beginnen kinderen te leren lezen in groep 3, wanneer ze ongeveer 6 jaar zijn. Kluitman heeft voor beginnende lezers een speciale leren lezen serie. Eén van de nieuwe boeken in deze serie is Stoere Steffie op bezoek bij Van Gogh.

Stoere Steffie kent een rare uitvinder met een tijdmachine. Als ze hoort dat Van Gogh vroeger helemaal niet zo beroemd was, wil ze de schilder een hart onder de riem steken. Met hulp van haar vriend Said reist ze terug naar de tijd dat Van Gogh leefde.

Het boekje Stoere Steffie en de rare uitvinder werd geschreven door Annemarie Bon en bevat illustraties van Marja Meijer en een leeslint en een poppetje. Eerder verscheen in deze reeks al Stoere Steffie en de rare uitvinder.

Titel: Stoere Steffie op bezoek bij Van Gogh
Serie: Leren lezen met Kluitman
Auteur: Annemarie Bon
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020678116
Voor de beginnende lezer met AVI E4.

Lees ook:Leren lezen met Kluitman: Stoere Steffie en de rare uitvinder – Annemarie Bon
Lees ook:Leren lezen met Kluitman: Het schip van Luun (Luun 1) – Annemarie Dragt
Lees ook:Leren lezen met Kluitman: Choco gaat naar de winkel – Nicolle Christiaanse
Lees ook:Leren lezen met Kluitman: Rens en Robo. Mijn hond is een held! – Marian van Gog
Lees ook:Leren lezen met Kluitman: Op stap met Fee Fleur – Marianne Witte

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>