De Gorgels – Jochem Myjer

Je kunt het boek voorlezen, maar ook zelf lezen. Het is spannend, grappig en warm. Een echt avontuur voor jong en oud. En de auteur is ook nog eens een Bekende Nederlander… cabaretier Jochem Myjer.

Eindelijk is het dan zover: het langverwachte debuut van Jochem Myjer ligt in de winkels. Een aantal maanden geleden werd bekend dat de populaire komiek een kinderboek had geschreven: De Gorgels.

Midden in de nacht wordt Melle wakker. Er zit een vreemd wezentje op de rand van zijn bed. Het lijkt wel een bolletje wol, met armpjes en beentjes en twee harige, puntige oren. Maar als Melle het licht aandoet, is het wezentje weg.

Als hij er op school over vertelt, lacht iedereen hem uit. Zelfs papa, die bioloog is, zegt dat het onzin is, dat zulke wezentjes niet bestaan. Maar Melle weet zeker wat hij gezien heeft…

Een fantasierijk en spannend avontuur over Gorgels, Brutelaars en een jongen met superogen, van cabaretier Jochem Myjer. Het boek is geïllustreerd door Rick de Haas, die bekend is door zijn werk voor de boeken over Mees Kees.

Titel: De Gorgels
Auteur: Jochem Myjer
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025867898
Voorlezen vanaf 5 jaar, zelf lezen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Jochem Myjer schrijft kinderboek
Lees ook:De Gorgels kleurboek – Jochem Myjer
Lees ook:Jochem Myjer bij RTL Late Night over De Gorgels
Lees ook:De wereld van de Gorgels – Jochem Myjer
Lees ook:Winnaars Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>