Heksje Lilly tovert in het circus – KNISTER

In Nederland zijn er al meer dan een half miljoen exemplaren van Heksje Lilly verkocht. Heksje Lilly tovert in het circus is het tweede boek in de nieuwe stijl. Dat betekent: full colour binnenwerk, ook de titels voor 8+. Heksje Lilly wordt een prinses was het eerste boek in de nieuwe stijl.

Het circus is in de stad. Lilly, Leon en hun moeder hebben kaartjes voor de speciale Galavoorstelling, die helemaal uitverkocht is. Maar Lilly’s beste vriendin Mona wil ook mee. Lilly bedenkt een spreuk waarmee ze Leon’s wil kan omdraaien: alles wat hij wil, wil hij niet meer en alles wat hij niet wilde, wil hij wel.

Nu wil hij niet meer mee. Das handig! Of toch niet? Tijdens de voorstelling kan Lilly sommige onderdelen niet aanzien: de messenwerpact is in haar ogen veel te gevaarlijk en de tovenaar tovert maar saaie dingen uit zijn hoed. Ze besluit ‘onopvallend’ in te grijpen met wat handige circusspreuken uit haar boek.

Het boekje is inclusief leeslint met poppetje. Daarnaast is er ook een Heksje Lilly-lookalike-wedstrijd en een Heksje Lilly voorleeswedstrijd. Kijk op de website van Heksje Lilly voor meer informatie.

KNISTER startte zijn loopbaan voor de klas. Inmiddels schrijft hij al vele jaren fulltime kinderboeken en schrijft hij nieuwe verhalen voor de Heksje Lilly-films en -musicals. Zijn boeken zijn razendpopulair in meer dan 40 landen.

Titel: Heksje Lilly tovert in het circus
Auteur: KNISTER
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020683691
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Heksje Lilly in sprookjestoverland – KNISTER
Lees ook:Heksje Lilly en het wilde paarden avontuur – KNISTER
Lees ook:Heksje Lilly. Wat een beestenboel! – KNISTER
Lees ook:Heksje Lilly en de geheime wezens – KNISTER
Lees ook:Heksje Lilly en de betoverde ezel – KNISTER

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>