Olaf & Giraf in Londen – Marijke Aartsen

Wil jij je jonge kinderen graag een tweede taal leren? En is dat toevallig Engels? Dan is Olaf & Giraf in Londen een prachtboek om je kinderen de eerste woordjes Engels te leren!

Olaf & Giraf is een reeks tweetalige prentenboeken, speciaal ontwikkeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Het boek is geschreven in het Nederlands met een vleugje Engels. Olaf & Giraf krijgen een bijzondere vriendschap. Dat gebeurt vaker, zul je denken. Dat klopt. Er is alleen een verschil: Olaf spreekt Nederlands en Giraf spreekt Engels.

Samen een tweede taal leren gaat gemakkelijk op jonge leeftijd. Daarom hebben Marijke Aartsen en Sarah Schenk-Thompson deze verhalen van Olaf en Giraf speciaal ontwikkeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd, hun ouders en leerkrachten. Het verhaal is beschikbaar als boek en als audioversie. Meer informatie is er te vinden op www.olafengiraf.nl.

Titel: Olaf & Giraf in Londen
Auteur: Marijke Aartsen
Uitgeverij: Thompson Media
ISBN: 9789082337006
Voor kinderen op de basisschool.

Lees ook:Tweede taal beïnvloedt moedertaal
Lees ook:Luisa Plaja
Lees ook:Juf Waz Noenka op de vlucht – Lydia Rood
Lees ook:Sinterklaas in drie talen
Lees ook:EU ziet toekomst voor zwakke lezers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>