Verhalenbundel Allemaal familie

Maar liefst 128 pagina’s leesgenot, dat is de nieuwe verhalenbundel Allemaal familie. In dit speciale boek staan verschillende verhalen (en een paar gedichten) over familie.

De volgende auteurs werkten mee aan de verhalenbundel: Michael De Cock, Miep Diekmann, Bibi Dumon Tak, Hans Hagen, Marjolijn Hof, Marjon Hoffman, Rindert Kromhout, Guus Kuijer, Joke van Leeuwen, Ted van Lieshout, Bart Moeyaert, Mirjam Oldenhave, Annie M.G. Schmidt, Marieke Smithuis, Toon Tellegen, Edward van de Vendel, Kaat Vrancken en Anna Woltz.

Je hebt grote families en kleine families. Soms is je familie heel erg lief, maar soms ook niet. Kinderboekenschrijvers lieten zich inspireren door de families in hun omgeving en schreven verhalen over een opa die niet kan ophouden met pannenkoeken bakken, een familie op vakantie in de bergen, een vader die onzichtbaar kan worden en een oom en tante die in een boom wonen. Maar ook over een nicht met een gezicht.

Het is leuk om samen de verhaaltjes te lezen. Misschien doe je dat wel samen met je broertje of zusje, of je vader of moeder, of misschien wel je dochter of zoon. Misschien wil er een opa of oma meelezen en lachen om de verhalen. Of misschien is er een verre nicht of neef die op bezoek komt en graag een verhaaltje wil horen. Het kan allemaal met het vrolijke boekje Allemaal familie, dat ook mooie en grappige illustraties bevat.

Titel: Allemaal familie
Auteur: Meerdere, zie hierboven.
Uitgeverij: Querido Kinderboeken
ISBN: 9789045117157
Voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar.

Lees ook:Chanda’s oorlog
Lees ook:Chanda’s oorlog
Lees ook:Familie Mol-de Mol gaat verhuizen – Burny Bos
Lees ook:Prinses Arabella wordt grote zus – Mylo Freeman
Lees ook:Wolfje het konijn – Ame Dyckman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>