Zomervakantieleestip! Het grote Kolletje en Dirk voorleesboek van Pieter Feller en Natascha Stenvert

De meeste mama’s en papa’s zijn net zo’n grote Kolletje fan als hun kleine. Deze moet mee op vakantie! Want het zijn de allerleukste verhalen van Kolletje en Dirk gebundeld.

Als je haar nog niet kent, Kolletje is een vrolijk, lief en eigenwijs meisje. Voor haar vierde verjaardag kreeg ze toversokken. Als ze Katherina Orselia Laetitia zegt, gebeuren er wonderlijke dingen.

Kolletje en haar buurjongen Dirk zijn de beste vrienden en beleven samen veel spannendste avonturen. Ze vinden altijd wel iets leuks om te doen. En als er dan plotseling iets verkeerd gaat, hebben ze gelukkig Kolletjes toversokken nog. Want af en toe gaat er nog weleens iets mis, of gebeurt er juist niks….

Eindeloos voorleesplezier
Het grote Kolletje en Dirk voorleesboek zijn de leukste verhalen over Kolletje en Dirk gebundeld. De verhalen over Kolletje en Dirk zijn ontzettend leuk, lief, schattig, aandoenlijk, herkenbaar, lachwekkend, origineel en toegankelijk. Zo verkopen ze op een hete dag limonade, belandt er een tijger in de glasbak en gaan ze naar de camping. Van de avonturen van Kolletje krijgen jonge kinderen en volgens mij hun voorlezers dan ook geen genoeg.

Lekker veel illustraties
De bundel is ook leuk om doorheen te bladeren. Natascha Stenvert heeft gezorgd dat op elke bladzijde mooie en kleurrijke illustraties staan. Vaak zelfs meerdere tekeningen per pagina. En dat is fijn als je voorleest, kan je kleine lekker veel ´plaatjes´ kijken. Echt een aanrader om mee te nemen op vakantie, maar natuurlijk ook gewoon lekker thuis.

Wil je meer Kolletje lezen? Ga naar Kolletje.nl. of naar haar Facebookpagina

Titel: Het grote Kolletje en Dirk voorleesboek
Auteur: Pieter Feller
Illustraties: Natascha Stenvert
Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048817856
Vanaf ongeveer vier jaar

 

 

 

Lees ook:Kolletje & Dirk: Lentekriebels – Pieter Feller & Natascha Stenvert
Lees ook:Kolletje & Dirk: Opa en oma voor altijd jong – Pieter Feller & Natascha Stenvert
Lees ook:Kolletje & Dirk: Herfstbeesten – Pieter Feller & Natascha Stenvert
Lees ook:Een jaar lang toveren met Kolletje & Dirk – Pieter Feller & Natascha Stenvert
Lees ook:Kolletje & Dirk: Gruwelijk eng! – Pieter Feller & Natascha Stenvert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>